Dansk kødkvæg er en succes hos Meny

Arkivfoto: Dagrofa

Menys kunder sætter pris på dansk kød og har taget imod kædens ‘dansk kødkvæg’-koncept med åbne arme. Det viser tal fra kædens slagtere, der hver uge langer otte tons dansk kvalitetsoksekød over disken.

Siden kæden åbnede butikker over hele landet i maj og frem til slutningen af 2015...

Vil du have det hele med?

Prøv fuld adgang GRATIS i fire uger

Allerede abonnent?
DEL
Forrige artikelLagerarbejdere har genoptaget arbejdet
Næste artikelØget opmærksomhed på miljømærkede varer
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.