Danmarkshistoriens største tipsgevinst står for fald

Den største gevinst, der nogensinde er vundet i tips, lyder på lige over 5,1 mio. kr. I weekenden kan den gamle rekord blive slået

Foto. Helle-Karin Helstrand

I mere end 28 år har en enkelt tipper haft rekorden for den største tipsgevinst i Danmark nogensinde.

Dengang vandt vinderen helt præcist 5.103.343 kr.

I denne weekend kan rekorden blive slået, da Danske Spil giver en garanti på 5 mio. kr. til en enlig vinder, hvor til skal lægges potentielle sidegevinster, oplyser Danske Spil.

Normalt har Danske Spil en garanti på 1 million til en enlig 13’er, der typisk bliver udbetalt 9-10 gange om året. Det er dog kun sket én enkelt gang i år. Derfor har Danske Spil nu lagt garantierne sammen, og garanterer derfor 5 mio. kr til en enlig vinder.

– Det er meget usædvanligt, at der kun har været en enkelt enlig vinder af Tips 13 i år. Det har vi ikke oplevet før, så derfor kan de mange tipsklubber og tippere rundt om i landet godt begynde at glæde sig til lørdag, siger Frederik Skov, produktmanager i Danske Spil.

Udløses garantien ikke denne weekend, fortsætter garantien på ugentlig basis indtil den udløses på lørdagens Tips 13-kupon.

DEL
Forrige artikelNy ledelse i System Frugt
Næste artikelNorliq takker nej til dagligvarekæder
Søren Tougaard
Uddannet journalist fra DJH i 2005. Har herefter blandt andet mandsopdækket detailverdenen for Retail Institute Scandinavia og senest arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver med fokus på detail, fødevarer og energi. Skriver nyheder, dybde og reportager.