Danmarks bedste shoppingcenter kåres i dag

24 shoppingcentre over hele Danmark deltager i kåringen i København i dag.

Kunderne i de 24 centre er med til at afgøre kåringen af Danmarks bedste shoppingcenter i dag. Arkivfoto: Henrik Denman

Danmarks bedste shoppingcenter kåres i dag ved et arrangement i København, der arrangeres af Detail-forum og ICP.

Det er 10. gang, at kåringen af Danmarks bedste shoppingcenter finder sted.

24 centre fra hele landet har meldt sig til konkurrencen. I hvert shoppingcenter er der gennemført 100 interviews med centrets kernekunder, dvs. kunder, der kommer i centret mindst en gang om måneden.

Herudover har en jury bestående af nøglepersoner fra branchen foretaget en bedømmelse af centrene på baggrund af et spørgeskema udfyldt af de enkelte centre. Her har centrene redegjort for visioner, mål og resultater og hvad der gør deres shoppingcenter specielt.

Kåringen af Danmarks bedste shoppingcenter sker på baggrund af resultaterne af kundeinterviewundersøgelsen samt juryens bedømmelser.

Hovedpriserne går til Danmarks bedste shoppingcenter over og under 25.000 kvm. Desuden er der priser til bl.a. det mest hyggelige shoppingcenter, det flotteste center, centret med den bedste service og centret med de bedste spisesteder.

 

DEL
Forrige artikelStorbanker lancerer Apple Pay i Danmark
Næste artikelDonaid-mærket fortæller om velgørenhed
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.