Danish Crown i samarbejde med foodservicegigant

Dansk Cater vil sælge en ny type kalvekød af meget høj kvalitet fra Danish Crown.

Danish Crown udfordrer nu gastronomien i samarbejde med Dansk Cater. Foto: Colourbox

Danmarks største slagterikoncern, Danish Crown, indgår et samarbejde med landets største foodservicegrossist, Dansk Cater, om en ny type kalvekød, der skal sælges under navnet Dansk Gastro Kalv.

Det oplyser Danish Crown i en pressemeddelelse.

Dansk Cater, der driver sin forretning under navnene AB Catering, BC Catering og Inco, har længe ledt efter kalvekød af meget høj kvalitet, der skal sælges til restauranter og kantiner.

Det har i årevis været en sløj forretning for landmanden at fede jerseykalve eller tyrekalve op til slagtning, men nu giver en ny metode luft under vingerne for kvalitetskalvekød. Kødet får man ved at krydse jerseykøer med kødkvæg.

– Der er stor fokus på bæredygtighed, dyrevelfærd og danskhed, og det er noget, vi som grossist gerne vil bakke op om og tilbyde vores kunder. Det vægter naturligvis tungt, at det netop er Danish Crown og dermed danske landmænd, der er samarbejdspartneren, siger indkøbschef i Dansk Cater, Jesper Bonderup.

DEL
Forrige artikelButiksrøverier sætter bundrekord i 2017
Næste artikel5.000 webshops gør klar til Apple Pay fra i dag
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.