Danish Crown køber pepperonigigant

Datterselskabet Tulip Food Company vil være den førende leverandør til pizzaindustrien.

Tulip Food Company har en ambition om at blive den foretrukne leverandør til den europæiske pizzaindustri. Foto: Colourbox

Slagterikoncernen Danish Crown og Tulip Food Company har købt fødevarevirksomheden DK-Foods og bliver dermed Europas førende producent af pepperoni til pizzaer.

Pizza er danskernes foretrukne fastfood, og det samme gælder i mange andre dele af verden. Pepperoni er en populær på pizzaer.

Danish Crown og Tulip Food Company har en ambition om at blive den foretrukne leverandør til den europæiske pizzaindustri. Det er baggrunden for opkøbet af pepperonigiganten DK-Foods, der siden etableringen i 2003 har oplevet en solid vækst.

– I Tulip Food Company har vi internationalt et strategisk fokus på de fire kategorier bacon, konserves, snacks og pizza-toppings, så nu glæder vi os til at disponere over en veldrevet, agil og tempofyldt virksomhed. Købet af DK-Foods er et syvmileskridt i forhold til at indfri vores store ambitioner i kategorien, som er i vækst på tværs af markeder, og med opkøbet kommer vi endnu tættere på vores pizzakunder, siger adm. direktør i Tulip Food Company, Kasper Lenbroch i en pressemeddelelse.

 

 

DEL
Forrige artikelKunder tanker op med kaffe, stenalderkost og trøfler
Næste artikelFødevarebrands er populære hos kvinder
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.