Danish Crown henter international salgsdirektør i Arla

47-årige Kent Riis overtager 1. april ledelsen af International-forretningen i Danish Crown Foods

Foto: Danish Crown

Kent Riis er fra 1. april ny VP International i Danish Crown og overtager ledelsen i slagterigiganten International-forretningsenhed.

– Vi er overbeviste om, at Kent Riis er den helt perfekte kandidat til at videreudvikle og vækste vores internationale afsætning. Kent Riis har masser af relevant erfaring fra ind- og udland, kender både detailled og importører og har bred eksporterfaring. Samtidig er han udstyret med en stærk strategisk og taktisk sans og et yderst behageligt væsen, så alt i alt vil jeg betegne det som lidt af et scoop, at Kent Riis nu overtager ansvaret for den internationale forretningsenhed, siger CEO Kasper Lenbroch i en pressemeddelelse.

Kent Riis kommer fra en stilling som salgsansvarlig for milliardforretningen Child Nutrition Manufacturing i Arla Foods Ingredients.

Han har en uddannelsesmæssig baggrund i International Trade and Marketing og har siden udvidet med både en HD og en MBA. Erhvervsmæssigt har han fungeret som afdelingschef og siden varehuschef i en række Føtex-butikker, inden han skiftede til en position som Area Sales Manager i Danya Foods, der er Arla Foods’ saudiarabiske selskab. Her blev han siden både Key Account Manager og Director/Head of Sales, inden han vendte hjem til Danmark og en stilling som Business Unit Director i Arla Foods med salgsansvar for Salling Group, Aldi, Lidl og grænsehandelen. Han bestred herefter en position som VP/CSO/Sales Director i Dagrofa Logistik.