Dagrofa tester fremtidens butik

Meny kan i en ny testbutik skabe endnu bedre møde- og indkøbsoplevelser

Dagrofa tester fremtidens butik og fødevarer i et demo-supermarked i det nye Food Innovation House i Vejle. Foto: Flemming Effersøe

Supermarkedskæden Meny får med en ny testbutik mulighed for at skabe endnu bedre mad- og indkøbsoplevelser. Demo-supermarkedet giver også muligheder for at teste nye fødevarer.

Fremtidens butik ligger i det nye Food Innovation House i Vejle, som har opført den 120 kvm. store testbutik med autentisk butiksindretning i samarbejde med Dagrofa, skriver DSK i sit nyhedsbrev.

I butikken kan virksomheder præsentere nye varer, teste kunders købs- og adfærdsmønstre og afprøve nyt inventar. Desuden rummer Food Innovation House et stort udviklingskøkken, udviklingsbageri, demo-restaurant, foto/filmstudie og udstillingsområder.

– Vi er glade for at kunne benytte de nye og spændende faciliteter, der gør det muligt at skabe endnu bedre mad- og indkøbsoplevelser for vores kunder, siger Charlotte Vendelbo Schrøder, der er ansvarlig for egne varemærker i Dagrofa.

Food Innovation House åbnede den 7. juni og er et fødevarehus, hvor små og store fødevarevirksomheder kan samarbejde med vidensinstitutioner og det offentlige om at udvikle velsmagende, bæredygtige og sunde fødevarer.