Dagrofa siger farvel til Peter Ryhmer

FoodService Danmark stopper samarbejdet med Peter Ryhmer, kædedirektør i Dagrofa S-Engros.

Foto: Dagrofa

Dagrofa S-Engros’ kædedirektør, Peter Ryhmer, fratræder sin stilling efter fire år i spidsen for den ekspanderende cash & carry forretning.

Beslutningen om at afslutte samarbejdet skyldes ifølge en pressemeddelelse fra Dagrofa et ønske om at tilføre virksomheden nye og andre kompetencer, der endnu tydeligere matcher Dagrofa S-Engros’ strategi.

– Peter Ryhmer har i en årrække ydet et stort bidrag til FoodService Danmark og i særdeleshed Dagrofa S-Engros, som står historisk stærkt i markedet. Jeg vil gerne takke Peter for at have ført S-Engros frem til en stærk position, hvorfra vi nu vil vokse forretningen yderligere. Vi har vurderet, at tiden er kommet til at få nye kræfter i spidsen for virksomheden, der står over for at tage afgørende skridt fremad i en spændende og positiv udvikling, siger Henrik Clausen, adm. direktør i FoodService Danmark.

Indtil en ny kædedirektør for Dagrofa S-Engros er på plads, vil funktionen midlertidigt blive varetaget af Henrik Clausen, adm. direktør i FoodService Danmark.

 

 

DEL
Forrige artikelModstand mod forslag om pant
Næste artikelSpar går frem internationalt
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.