Dagrofa har møbleret om i toppen

Ni mand udgør nu ledelsen i en Dagrofa-koncern, som igen er under forandring

Fra venstre

Lukningen af discountkæden Kiwi har taget så megen opmærksomhed, at en større rokade i ledelsen af Dagrofa-koncernen er gået under radaren.

Nyheden om, at Meny og koncerndirektør Jørgen Nielsen stoppede i Dagrofa 7. april, blev dermed kun et første trin af flere her i foråret.

Jørgen Nielsens stilling som overordnet direktør for Købmandshuset og dermed alle kæder blev ikke genbesat.

Dermed forsvandt et lag i ledelsen, mens koncerntoppen til gengæld er udvidet fra seks til ni mand.

– Med udvidelsen af ledelsen har vi fjernet et organisationslag, hvilket har sparet omkostninger, men samtidig har vi bragt driften og udviklingen af vores købmandskæder og butikker tættere på koncernledelsen, forklarer kommunikationsdirektør i Dagrofa, Jan Helleskov.

Nye i toppen er kædedirektørerne Niels Karstensen og Kenneth Pedersen, der i parentes bemærket begge har en fortid i Coop, samt IT-direktør Per Ahlmann Andersen, HR-direktør Ditlev Piper og Sune Vorre.

Vorre har fået titel af udviklingsdirektør og er ansvarlig for udviklingsaktiviteter i koncernen på tværs af forretningsenheder, mens koncept- og udviklingsdirektør Martin Jöhncke fortsat er ansvarlig for udviklingen af butikkerne i kæderne.

Kiwis kædedirektør Carsten Hansen sidder også fortsat med, indtil kæden er helt afviklet, mens endnu en koncerndirektør, Peter Hiort-Lorenzen, er stoppet i ledelsen per 1. maj.