Dagrofa Foodservice åbner website med take away-restauranter

Med sloganet "støt lokalt" har Dagrofa Foodservice oprettet et website, hvor spisesteder, der udleverer mad, kan tegne sig ind

Dagrofa Foodservice butik Cash and carry Silkeborg
Foodservice Dagrofa åbnede sin nyeste butik i Silkeborg den 28. november som den første af 30 S-Engros-butikker med det nye navn. Foto: Helle Karin Helstrand

Opdateret 18. marts kl. 21

Cafeer og restauranter er hårdt ramte af corona-krisen, der nu betyder, at de skal lukke ned – i første omgang til 30. marts. Det rammer også foodservicebranchen, der leverer til spisestederne.

Cafeer og restauranter må dog gerne levere take away, og nu opfordrer en landets største foodservicevirksomheder, Dagrofa Foodservice, via et helt nyt website befokningen til at støtte de lokale spisesteder ved at hente mad aftensmaden der.

Virksomheden opfordrer samtidig sine kunder til at tilberede maden og holde fast i sine kunder med take away-retter.

Dagrofa Foodservice har i dag oprettet websitet Støt Lokalt, hvor spisestederne kan oprette sig.

– I en meget svær tid for vores kunder, har vi valgt at gøre, hvad vi kan for at hjælpe. Derfor lancerer vi et nyt initiativ for at støtte de lokale take-away restauranter. Dem, der ikke er trænede i take-away hjælper vi i gang. Alle kan melde sig og komme med på siden ”Støt-lokalt” der guider kunderne til de lokale take-away tilbud. Vi ved, at mange gerne vil beholde deres lokale favorit restaurant, så vi håber det vil hjælpe flere gennem den svære tid, siger Peter Bruun, adm. direktør for Dagrofa Foodservice.

Foodservicevirksomheden tilbyder samtidig sparring til de spisesteder, der ikke tidligere har solgt mad ud af huset.

Landets største cateringvirksomhed, Dansk Cater, har netop meddelt, at virksomheden udsætter sine betinger til leverandørerne.

Læs mere: Medie: Dansk Cater udskyder betaling