Dagli’Brugsen ser store muligheder i delikatesser

Delikatesseløsninger kan få en genopblomstring i Dagli'Brugsen, fortæller kædens markedsdirektør

Den nye Dagli'Brugsen i Thorsager har store forventninger til den betjente delikatesseafdeling. Foto: Ulrik Samsøe Figen

Danskernes stigende lyst til nemme måltider er også noget, Coop har taget højde for i koncernens nye fleksible butikskoncept SM20.

Et koncept, hvor man har blandet tidligere elementer fra kæderne til et nyt skalérbart koncept, der kan bruges uanset kæde og butiksstørrelse.

Indtil videre...

DEL
Forrige artikelMedie: Ny topchef i handelsselskab
Næste artikelSlut med buræg i Coop
Søren Tougaard
Uddannet journalist fra DJH i 2005. Har herefter blandt andet mandsopdækket detailverdenen for Retail Institute Scandinavia og senest arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver med fokus på detail, fødevarer og energi. Skriver nyheder, dybde og reportager.