Dagli’Brugsen har fiskestænger, rødt kød og vokseværk

Uddeler Brian Kirk og slagter Michael Riis. Foto: Helle-Karin Helstrand

Otte pakker køkkenruller til 75 kr. shampoo, engangsservice i rød, gul og blå, frugt, massevis af blomster og en hæveautomat. Ledelsen i Dagli’Brugsen i Hou tænker bredt i kampen om kunderne, og det kan godt give pladsproblemer – ikke mindst i sommerperioden, når de mange sommerhuse i området er fyldt op, og endagsturister fra Aalborg rykker ud til kysten.

Resten af indholdet 
er kun for medlemmer.

Prøv 4 uger gratis

DEL
Forrige artikelNets fusionerer med tysk konkurrent
Næste artikelAlsidig Iveco Daily kåret til Årets Varebil
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.