Coops møbelkæde åbner butik nummer syv

I næste uge åbner FDM Møbler en ny butik i Odense. Kæden venter vækst i eksporten og en trecifret millionomsætning i år

Foto: Coop

Fredag den 28. september åbner FDB Møbler sin første butik i Odense.

Det sker i Kongensgade 37, hvor Coops møbelkæde åbner en ca. 500 kvm. stor butik med et udvalg af klassiske og ikoniske møbler samt helt nye designs.

– Vi glæder os til at komme til Odense, hvor vi ved, der er mange design- og kvalitetsbevidste kunder, som er interesseret i FDB Møbler, siger kategorigruppechef Ole Kiel fra FDB Møbler.

De klassiske FDB Møbler blev med succes relanceret i 2013 og er igennem tiden tegnet af kendte arkitekter som blandt andet Børge Mogensen, Mogens Koch og Poul M. Volther.

Efterspørgslen stiger 

Møblerne bliver primært solgt på www.coop.dk, men i 2015 åbnede Coop den første FDB Møbelbutik.

I dag har FDB Møbler seks butikker i Gilleleje, Lyngby, Middelfart, Roskilde, i Trommesalen i København samt i Aarhus, hvor den seneste butik åbnede sidste måned.

– Det har været et begivenhedsrigt år for FDB Møbler, hvor vi startede året ud med at drømme om at kunne åbne butikker i både Aarhus og Odense, inden 2018 gik på hæld – og det er lykkedes, fortæller Ole Kiel.

Udover salget herhjemme har FDM Møbler også en mindre eksport til Japan, England og Frankrig. Samtidig har FDM Møbler tidligere på året etableret en eksport-afdeling, der skal markedsføre møbelkædens produkter aktivt i udlandet.

FDM Møbler forventer i år en trecifret millionomsætning.

 

DEL
Forrige artikelDansk Erhverv: Fjern 1000-kronesedlen
Næste artikelCarl’s Jr. jagter egnede placeringer
Søren Tougaard
Uddannet journalist fra DJH i 2005. Har herefter blandt andet mandsopdækket detailverdenen for Retail Institute Scandinavia og senest arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver med fokus på detail, fødevarer og energi. Skriver nyheder, dybde og reportager.