Coops kødfabrik indrømmer leverance-problemer

Store dele af branchen har længe vidst, at Coop Danmarks
storstilede kødprojekt med Hilton-fabrikken nær Aarhus havde
startproblemer. Mange butikker i Coops kæder fik ikke de mængder
kød, de havde bestilt.
Nu kommer det imidlertid mere åbent frem i en artikel i
Coop-ledernes blad,...

Vil du have det hele med?

Prøv fuld adgang GRATIS i fire uger

Allerede abonnent?
DEL
Forrige artikelSuperBrugsen får selskab af Netto
Næste artikelBetalingsring gør mad 40 mio. kr. dyrere
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.