Coop Sverige skifter topchef

Magnus Johansson er blevet ny adm. direktør for Coop Sverige

Coop Sveriges nye topchef Magnus Johansson. Foto: Coop Sverige

Den 16. august har Magnus Johansson første arbejdsdag som ny adm. direktør for Coop Sverige, hvor han afløser Sonat Burman-Olsson.

Coop Sveriges nye 45-årige topchef kommer med en stor erfaring fra detailbranchen. Senest har Magnus Johansson været adm. direktør for Mekonomen og han var i 2012-2013 adm. direktør for Coop Indkøb og Logistik, ligesom han har været adm. direktør for Lantmännen Cerealia.

Coop Sveriges bestyrelsesformand Thomas Ohlström fortæller, at koncernen i Magnus Johansson har fået en stærk leder, der har fokus på vækst og samarbejde.

Fra 1. januar 2018 skifter Coop Sverige struktur og kommer herefter til at bestå af de tre centrale forretningsområder Indkøb og Kategori, Supply Chain og Logistik samt Markeder og Online.

– Jeg er meget glad for opgaven at fortsætte med at bygge Coop og ser meget frem til at udvikle forretningen, og sammen med medarbejderne at lægge en strategi, der skærper forudsætningerne for lønsom vækst, udtaler Magnus Johansson.

Sonat Burman-Olsson havde været adm. direktør for Coop Sverige siden maj 2014.

DEL
Forrige artikelLED-lys sparer penge i butikkerne
Næste artikelIrma vil være mere end et supermarked
Søren Tougaard
Uddannet journalist fra DJH i 2005. Har herefter blandt andet mandsopdækket detailverdenen for Retail Institute Scandinavia og senest arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver med fokus på detail, fødevarer og energi. Skriver nyheder, dybde og reportager.