Coop speeder op for leveringen af dagligvarer

Fra i dag kan københavnere få levering samme dag, som de bestiller varer over Coop.dk Mad

Foto: Coop

Bestil inden kl. 12 og få leveret varerne kl. 15 – samme dag.

Det er Coop.dk MADs nye tilbud til i første omgang københavnerne, når det gælder bestilling og køb af dagligvarer over nettet.

– Vi skal være hele Danmarks online-supermarked og for at blive det, skal vi konstant udvikle konceptet – herunder også leveringsintervallerne,” siger Morten Viktor, direktør hos Coop.dk MAD i en pressemeddelelse.

Udbreder servicen fra efteråret

For at kunne give samme leveringstilbud til resten af landet planlægger Coop-koncernen, der driver Irma, Fakta, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Kvickly, fra efteråret at kæde alle 1.100 butikker sammen med online-butikken; Coop.dk MAD.

– Vores store konkurrencefordel er, at vi har et fantastisk netværk af fysiske butikker med et udvalg, der spænder fra discount til gourmet. Ved i højere grad at kæde de fysiske butikker sammen med online-butikken kan vi med – næsten – et slag blive landsdækkende med et koncept, hvor leveringen samme dag, også er tænkt ind, forklarer Morten Viktor.

Bor man i en mindre dansk by, vil man på Coop.dk Mad fra efteråret kunne få tilbudt det samme sortiment, der er i den eller de lokale Coop-butikker.

Her vil varerne så blive pakket og gjort klar til afhentning i butikken eller levering.