Coop samler ind til julehjælp på Black Friday

I anledning af Black Friday vil Kvickly og SuperBrugsen give kunderne mulighed for at støtte Røde Kors' julehjælp

Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand

Når der til Black Friday alligevel bliver hældt varer i kundevognen, vil Kvickly og SuperBrugsen samtidig give kunderne mulighed for at støtte Dansk Røde Kors’ indsamling til julehjælp.

– Selv om mange har det godt i Danmark, melder nødhjælpsorganisationerne om stigende ansøgninger til julehjælp. Sidste år søgte 10 pct. flere Røde Kors om hjælp. Og vi tror, mange danskere gerne vil hjælpe. Med det antal kunder, vi har, vil selv små bidrag tilsammen kunne blive en stor donation til glæde for mange, siger kædedirektør Jesper K. Andersen, SuperBrugsen, i en pressemeddelelse.

Desuden donerer de to kæder sammen 1 mio. kr. til julehjælp.

Coop forventer, at omkring en halv million kunder vil lægge vejen forbi de to kæder i løbet af Black Friday, eller Give Back Friday, som kæderne kalder det.

– Kvickly Albertslund har samlet ind til julehjælp på denne måde de seneste år. Det er kundernes meget positive reaktioner her, der har inspireret os til i år at gøre noget tilsvarende over hele landet, siger Kvicklys kædedirektør, Allan Kristoffersen, i pressemeddelelsen.