Coop-profil skal lede Meny

Detaildirektør i Coop, Kenneth Pedersen, forlader Coop til fordel for Dagrofa

Arkivfoto: John Ehbrecht Kenneth Pedersen har blandt andet været kædedirektør for SuperBrugsen

Dagrofa offentliggør nu navnet på den person, der skal overtage ledelsen af Meny efter Jørgen Nielsen, der sagde farvel til Dagrofa lige før påske.

Det bliver nuværende detaildirektør i Coop, Kenneth Pedersen, der fra 1. maj skal lede Meny, fortæller Dagrofa i en pressemeddelelse.

Kenneth Pedersen har haft adskillige ledende stillinger i Coop – blandt andet for SuperBrugsen og Kvickly – og som adm. dir. for Coops reklamebureau Republica.

– Med ansættelsen af Kenneth har vi fået den helt rigtige person til at føre Meny videre på den vækstrejse, der startede med lanceringen af kæden for to år siden, siger Per Thau, koncernchef i Dagrofa.

– Styrken ved Meny og Dagrofas andre købmandskæder er, at de er dybt forankret i de klassiske købmandsdyder. Jeg betragter mig selv som købmand og har en urokkelig tro på, at resultaterne bliver skabt, når butikken møder kunden, siger Kenneth Pedersen, der bliver en del af koncernledelsen i Dagrofa.

DEL
Forrige artikelSkolemadpakken er under pres
Næste artikelCoop vinker farvel til kendte profiler
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.