Coop møder kritik for plantefars med æg

Coops grønne plantefars møder kritik fra forbrugere for at indeholde æg

Logo: Coop Danmark

Det skabte stor opmærksomhed, da virksomheden Naturli lancerede plantefars i Dansk Supermarkeds butikker. Plantefars har man også lanceret hos Coop, men her møder produktet kritik fra flere forbrugere på de sociale medier, fordi produktet indeholder æg.

Ifølge detailhandelsanalytiker Bruno Christensen har Coop begået en fejl ved at lancere et plantefars-produkt samme dag som Dansk Supermarked.

“I forbrugernes perspektiv, er produktet ikke en forbedring af det produkt, som Dansk Supermarked lancerer, og derfor gør Coop det ikke let for sig selv, når de lancerer en, i forbrugernes øjne, ringere kopi af et produkt, som konkurrenten fører,” siger han til BT/Metroxpress.

Ifølge Coops informationsdirektør Jens Juul Nielsen er Coop meget lydhør overfor forbrugernes feedback og i dialog med veganerforeningen.

 

DEL
Forrige artikelOrkla Foods Danmark får erfaren topchef
Næste artikelNy topmodel-kollektion i Lidl  
Søren Tougaard
Uddannet journalist fra DJH i 2005. Har herefter blandt andet mandsopdækket detailverdenen for Retail Institute Scandinavia og senest arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver med fokus på detail, fødevarer og energi. Skriver nyheder, dybde og reportager.