Coop klar med levering om søndagen

Coop udvider nu sin søndagslevering til byer som Aarhus, Odense og Aalborg

Arkivfoto: Coop

Fra 2. september kan forbrugerne i de fleste store byer i Danmark få leveret deres dagligvarer, som de bestiller via Coop.dk Mad, direkte til døren hver søndag.

Onlinesupermarkedet udvider nu sin leveringsservice til bl.a. Aarhus, Odense og Aalborg. Hidtil har man kun kunnet få leveret i hovedstadsområdet om søndagen.

Dermed tager Coop.dk Mad endnu et skridt i kampen mod markedslederen Nemlig.com, som igennem længere tid har bragt varer ud om søndagen.

– I dag er mandag vores største dag, hvor flest forbrugere ønsker at få leveret deres varer. Men erfaringen fra København viser, at stadig flere ønsker den bekvemmelighed det er at få varerne i løbet af søndagen, så den kommende uges indkøb er på plads, når ugen begynder, siger kommerciel direktør Morten Viktor, Coop.dk MAD, i en pressemeddelelse.

Rammer især børnefamilier

Ifølge e-handelsanalysen fra Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) i juni i år køber 8 pct. ugentligt fødevarer på nettet. Det er en stigning på 15 pct. i forhold til året før. Og i undersøgelsen svarer 35 pct., at de vil købe mere på nettet i fremtiden.

– I øjeblikket er det især børnefamilier i de største byer, der handler hos os. Forklaringen er bekvemmeligheden; at det er nemt og at de sparer tid. Vi forventer, at det kommer til at brede sig langt mere over de kommende år – i takt med at flere oplever, at de får høj kvalitet på en nem måde til en god pris. Med søndagslevering over det meste af Danmark, tager vi et stort skridt for at gøre det nemmere for flere danskere, siger Morten Viktor.

Prisen for at få leveret dagligvarer og måltidskasser via Coop.dk begynder ved 14 kr. Køber man for over 1200 kr., er leveringen altid gratis.