Coop.dk kommer Black Friday i forkøbet

Med en ekstra rabat til medlemmer indbyder Coop.dk til at købe julegaverne i webshoppen før den store shoppedag. Salget er øget med 50 pct.

Illustration med udgangspunkt i Coops medlemsmail: Ulrik Samsøe Figen

Danske forbrugere er indstillede på at bruge omkring to mia. kroner på Black Friday – det gjorde de i hvert fald sidste år.

Og salget er stigende på den store shoppedag.

Derfor har Coop.dk med et “før Black Friday-medlemstilbud” i år gjort et forsøg på at øge sin bid af Black Friday-kagen samt at sprede salget over længere tid.

– Vi ved, at forbrugerne har forberedt sig på at bruge en del penge på Black Friday – blandt andet for at købe julegaver. Vi oplever, at salget er vokset år efter år. Med dette tilbud, der har varet i to uger, har vi fået spredt det lidt, og det har været en stor succes, siger kommerciel direktør for Coop.dk nonfood, Peter Gram Møller.

Coop.dk har via en medlemsmail sendt kunderne en tilbudskode, der giver 150 kr.s rabat på køb, der overstiger 1199 kr. – i beløbet kan indregnes nedsatte varer, men ikke de cirka 5.000 varer, der i forvejen ligger til en fast, lavere, medlemspris.

Forventer pæn fremgang i november

– Vi har i de to første uger af november solgt for 50 pct. mere end i samme måned sidste år, siger Peter Gram Møller.

Han er forberedt på, at de to uges tyvstart vil ramme salget på selve den store shoppedag den 24. november.

– Men jeg forventer, at vi alligevel vil komme ud af november med en omsætning, der ligger 30-40 pct. over november sidste år, siger han.

Coop.dk har siden sidste år åbnet en bogshop, hvis salg stiger fra dag til dag. Den venter Peter Gram Møller vil øge salget yderligere de kommende uger, da bøger er en typisk julegave.

 

DEL
Forrige artikelWalmart tjener mindre på større salg
Næste artikelLandsretten stadfæster dom til Metro
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.