Cookie- & privatlivspolitik

Persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at Dansk Handelsblad A/S behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Dansk Handelsblad A/S respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Dansk Handelsblad A/S har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tilbud til dig.

Dansk Handelsblad A/S indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • giver kontooplysninger i forbindelse med, at du køber eller foretager ændringer i dit medlemskab hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks. e-avis.
  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback; eller
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

Dansk Handelsblad A/S indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller adresse) for at levere den ydelse, som kunden efterspørger.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender Dansk Handelsblad A/S hjemmeside, via Google Analytics.

Dansk Handelsblad A/S indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne. Dansk Handelsblad A/S opbevarer ikke informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på www.dhblad.dk videregives kun til:

  • virksomhedens interne afdelinger;
  • udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt; og
  • forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

Dansk Handelsblad A/S videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Dansk Handelsblad A/S.

For at kunne videreudvikle og forbedre Dansk Handelsblad A/S’s hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

Dansk Handelsblad A/S anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google. Google kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på dhblad.com og fremgår af http://www.google.com/intl/da_DK/policies/privacy/.

Bortset fra i ovenstående tilfælde videregiver Dansk Handelsblad A/S ikke data om det enkelte medlems anvendelse af tjenesterne på www.dhblad.dk.

Hvor lagres dine personoplysninger?
Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Dansk Handelsblad A/S’s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Adgang til oplysninger
Du kan altid ændre i dine oplysninger på din brugerkonto på dhblad.dk eller ved at kontakte os pr. mail eller pr. telefon. Du har altid mulighed for at fravælge direkte kommunikation fra Dansk Handelsblad A/S. Såfremt du ønsker, at Dansk Handelsblad A/S skal afholde sig fra at anvende dine personoplysninger i reklameøjemed via e-mail, telefon eller anden direkte kommunikation, så bedes du kontakte Dansk Handelsblad A/S på tlf. 86 15 80 11 eller e-mail adm@dhblad.dk.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, kan du skrive til os på adm@dhblad.dk

Cookies på dhblad.dk

dhblad.dk anvender cookies til følgende formål:

Teknisk funktionalitet, herunder login, så vi kan huske dine præferencer.

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder.

Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.

Cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du slette eller blokere dem. Se vejledning på http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad bruges cookies til på dhblad.dk?
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

- Bruger logind på dhblad.dk
For at logge ind og huske dig til næste gang, benytter webstedet sig af cookies.

- TNS Gallup (trafikmåling)
Websites anvender cookies fra Gallup, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd, men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik

TNS Gallup registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer. Læs mere om persondata i Gemius Audience.

- Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

- Facebook, Twitter & Google+ (social deling)
dhblad.dk benytter widgets fra sociale tjenester som Facebook, Twitter, Google+ og Addthis til at gøre deling og anbefaling af indhold muligt. Disse widgets vil i flere tilfælde også sætte egne cookies.

- Andre
Der kan desuden blive sat flere cookies, da de ovenstående kan have indgået aftaler med andre samarbejdspartnere, hvis cookies også bliver sat. Det gælder især for RTB (Real-time bidding) annonce-pladser, der bliver solgt i dynamiske netværk, som kan sætte mange cookies. Listen her kan ikke være komplet af denne årsag.

Brug af personoplysninger
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. I den forbindelse kan tredjepart modtage data for eksempel til at sende dig avisen. Det kan være tredjepart som Post Danmark, Bladkompagniet eller Portoservice.

Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Dansk Handelsblad A/S, skal du rette henvendelse på adm@dhblkad.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Dansk Handelsblad A/S
Fenrisvej 11
8230 Åbyhøj
Telefon: 86158011
Email: adm@dhblad.dk