Coca Cola sætter nye flasker på hylderne

Læskedrikproducenten introducerer flasker i størrelserne 1 liter og en sampak med 4x37,5cl

Tilbud på Coca-Cola kan flytte kunder fra den ene butik til den anden. Foto: Coca Cola

Coca-Cola Danmark lancerer nu helt nye flaskestørrelser, der vil være at finde i butikkerne fra maj.

Der er i første omgang tale om flasker i størrelserne 1l og en sampak med 4×37,5cl, men flere vil komme til senere, skriver Coca Cola i en pressemeddelelse.

– Vi vil naturligvis gerne tilbyde vores produkter, så de passer direkte til danskernes behov, uanset om der skal købes ind til et enkelt måltid, en hyggeaften med kæresten eller en påskefrokost for hele familien. Det kan vi langt bedre gøre med vores nye flaskestørrelser, siger Charlotte van Burleigh, Country Manager hos Coca-Cola Danmark.

Fremover vil Coca-Cola i langt større omfang blive en integreret del af de oplevelser, som forbrugere præsenteres for i butiksmiljøet. Det indebærer, at man kan møde Coca-Cola i forskellige størrelser afhængig af, hvor man befinder sig i butikken – ikke kun i afdelingen for drikkevarer.

DEL
Forrige artikel50 skoleelever legede slagter for en dag
Næste artikelDagligvaresalget faldt i februar
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.