Carls’s Jr. åbner i Hundige og Rødovre

De to nye restauranter er en del af en stor udrulningsplan

Foto: Carl's Jr.

Siden Carl’s Jr. åbnede sin første danske restaurant i Næstved for fire år siden, har burgerkæden ventet på de helt rigtige adresser til nye restauranter på Sjælland.

Nu er de fundet i Hundige og Rødovre, hvor burgerkæden først åbner en restaurant i Bilka Hundige i storcentret Wawes før sommerferien, efterfulgt af en ny restaurant i storcentret Rødovre Centrum på den anden side af sommerferien.

Dansk Supermarked Group har rettighederne til at etablere Carl’s Jr. restauranter i hele Danmark, og de to nye restauranter er en del af en stor udrulningsplan for burgerkæden herhjemme.

Den allerførste restaurant i Danmark åbnede for fire år siden i Næstved som en del af Bilka. Siden er der åbnet i alt seks nye Carl’s Jr. restauranter – én i Odense og resten i Jylland.

Rigtige placeringer

– Vi er blevet taget rigtig godt imod i Næstved, og resten af landet, og vi får hele tiden masser af henvendelser fra folk, der godt kunne ønske sig en Carl’s Jr. i deres by. Men vi har været nødt til at vente på, at vi havde de helt rigtige lokationer klar på Sjælland, og det kan vi så med glæde meddele, at vi har nu, udtaler Michael Hald, der er Head of Franchise i Dansk Supermarked Group, i en pressemeddelelse.

Restauranten i Hundige åbner som en del af Dansk Supermarkeds forvandling af Bilka-varehusene til såkaldte hypermarkeder, der får et væsentligt udvidet vareudbud og samtidig tilbyder mange flere oplevelser under samme tag.

Åbningen i Rødovre Centrum er en del af en større udvidelse til i alt 150 butikker, der skal stå helt færdig i 2018. Her bliver Carl’s Jr. en særskilt restaurant.

DEL
Forrige artikelFødevarestyrelsen advarer imod Tulip-produkt
Næste artikelNetto-chef fratræder stilling
Søren Tougaard
Uddannet journalist fra DJH i 2005. Har herefter blandt andet mandsopdækket detailverdenen for Retail Institute Scandinavia og senest arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver med fokus på detail, fødevarer og energi. Skriver nyheder, dybde og reportager.