BREAKING: Dagrofa siger farvel til Per Thau

Bestyrelsen har konkluderet, at tidspunktet er det rette til at finde en ny chef for Dagrofa

Per Thau har været topchef i Dagrofa i fem år Foto: Henrik Frydkjær

Dagrofa siger nu farvel til koncernchef gennem knap fem år Per Thau.

Det er på tide med et ledelsesskifte, lyder det i en pressemeddelelse fra bestyrelses-formand Jesper Lok, der overtager chefstolen til en ny direktør er fundet.

– Med en ny kapitalstruktur og med nedlukningen af Kiwi går Dagrofa ind i en ny fase. Bestyrelsen har konkluderet, at tidspunktet samtidig er det rette til at finde en ny chef for Dagrofa, siger Jesper Lok.

– Sammen med bestyrelsen i Dagrofa har vi vurderet, at den næste del af Dagrofas strategiske udvikling skal ske med ny CEO. Rentabiliteten skal forbedres med fokus på at forsyne Danmarks førende fødevaremarkeder med gode produkter og attraktive butikker. Vi er glade for, at Jesper Lok har sagt ja til, midlertidigt, at sætte sig i førersædet, så vi kan tage fat på det arbejde, siger Bo Rygaard, der er formand for KFI Erhvervsdrivende Fond, en af hovedejerne i Dagrofa.

– Jeg har haft glæden at arbejde sammen med engagerede kolleger i Dagrofa siden 2010. Vi har været på en spændende rejse, præget af store forandringer senest lanceringen af Meny og afviklingen af Kiwi. Jeg ønsker Dagrofa held og lykke på vejen og glæder mig til nye udfordringer, siger Per Thau.

Runar Hollevik, der er koncernchef i NorgesGruppen, den anden store hovedejer i Dagrofa, tilføjer: – Vores tro og satsning på Dagrofa er langsigtet. Dagligvarer til den rette pris, stærke kæder og engagerede købmænd er vejen frem for Dagrofa.