Børn kan også betale med mobilen

Børn kan bruge app'en MyMonii til at betale med i butikkerne

Børn kommer i fremtiden også til at opleve en kontantløs hverdag, når de handler i butikker. Foto: Nets

Forbrugerne får stadig flere apps og andre digitale betalingsløsninger at vælge imellem. Nu får børn også mulighed for på egen hånd at betale med mobilen i butikkerne.

Løsningen er baseret på Dankort og lanceres af Nets i samarbejde med MyMonii, som er en app til lommepenge og betaling for familier med 7-13 årige børn.

Forældrene kan overføre faste lommepenge til deres børn og sætte opgaver op med belønninger på. Flere end 45.000 familier bruger allerede MyMonii.

I fremtiden kan børnene også bruge app’en til at betale med, når MyMonii introducerer betalingsfunktionen MyMonii Pay. Rådighedsbeløbet bestemmes af forældrene, og pengene trækkes fra forældrenes Dankort. Forældrene kan følge med i de betalinger, børnene foretager, via deres MyMonii app.

– Vores brugere har længe efterspurgt en løsning, der gør det muligt at betale med de penge, der er til rådighed i MyMonii, siger adm. direktør og grundlægger af MyMonii, Louise Ferslev, i en pressemeddelelse.

DEL
Forrige artikelDiscountkæde åbner flagskibsbutik
Næste artikelFremtidsforsker: Økologi skal gentænkes
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.