Bliver Irmahønen mon biodynamisk?

Irma fortsætter mediestunt: Den boligløse Irmahøne rykker ind på biodynamiske Knuthenlund

Mens nye studerende i disse uger må kigge langt efter en bolig, tog det den boligløse Irmahøne mindre end en uge at finde en ny pind.

Hønen er blevet boligløs, fordi dens residens gennem 81 år skal renoveres, og i den forbindelse skabte Coop et reklamestunt og rykkede en boligannonce ind på boligportal.dk.

Nu kan Irma fortsætte opmærksomheden omkring hønen og fortælle, at den rykker ind på Knuthenlund

Hos Knuthenlund er ejer Susanne Hovmand-Simonsen beæret over, at besætningen på det biodynamiske landbrug nu får selskab af Irmas høne.

– Vi er stolte over, at Irmahønen nu skal til Lolland og Knuthenlund, hvor vi selvfølgelig vil passe rigtig godt på den. Vi har tilbudt at genhuse Irmahønen, fordi vi har masser af plads, ro, frisk luft og god lollandsk muld, som hønen kan boltre sig på. Og så driver vi vores landbrug og dyreproduktion under både økologiske og biodynamiske forhold, som jo er en vigtig del af Irmas profil. Det betyder meget for os, at vi nu får lov at genhuse Irmahønen, fordi den for os er symbolet på det fantastiske samarbejde, vi har fået lov at være en del af med Irma, siger Susanne Hovmand-Simonsen.