Bilka opgiver døgnåbne varehuse

Den seneste tid har to af Bilka-kædens varehuse holdt åbent 24 timer i døgnet. Det kan dog ikke betale sig, vurderer kæden nu

Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand
Royal Unibrew 18.01.2018-24.01.2018

Når julehandlen er slut, er det også slut med døgnåbent i de to Bilka-varehuse, Bilka OneStop i Fields, der har haft døgnåbent siden december 2015, og Bilka i Tilst, der indledte døgnåbent i marts.

- Vi har aldrig regnet med, at de døgnåbne varehuse ville trække mange kunder. Årsagen til at holde åbent hele døgnet var mest, at tiden kunne bruges til at fylde varer op. Når der alligevel var nogen i varehuset om natten, kunne vi lige så godt sætte en ved kassen, fortæller kommunikationskonsulent i Dansk Supermarked, Kasper Reggelsen.

Beslutningen om at holde døgnåbent i Tilst kom efter en december måned, hvor alle Bilka-varehuse havde åbent hele døgnet.

Resten af artiklen
er kun for vores abonnenter.

Bliv abonnent

DEL
Forrige artikelNormal-kæden er Danmarks hurtigst voksende virksomhed
Næste artikelJulen begynder i november
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.