Bilka.dk ligger på toppen blandt danske websites

Coop.dk ligger på en femteplads.

Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand

Når danskerne handler på nettet, er bilka.dk den danske webbutik, som de hyppigst besøger. Det viser en undersøgelse, som rabatside-platformen CupoNation har foretaget over danskernes mest besøgte webbutikker over de seneste seks måneder.

Giganterne Amazon og Ebay dominerer listen over udenlandske webbutikker.

Undersøgelse har til hensigt først og fremmest at se på de mest populære danske webbutikker. Derefter sammenligne tallene med interessen blandt danskerne for de udenlandske webbutikker, for dermed at få et indblik i forbrugernes adfærd.

På femtepladsen over danske webshops ligger coop.dk med Thansen på en andenplads, Harald Nyborg på en tredjeplads og proshop.dk på en fjerdeplads.

Undersøgelsen siger ikke noget om, hvor mange penge danskerne bruger på det enkelte site – eller om de overhovedet køber noget.

DEL
Forrige artikelNu kan alle forbrugere bruge Swipp
Næste artikelInco åbner i tidligere Metro-varehus
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.