Begrænset udbud af øko-frugt, æg og spelt

Foto: Colourbox

For et udpræget landbrugsland som Danmark er det sjældent, at der opstår betydelige underskud af de mest udbredte fødevarer over længere tid.

Men når det gælder de økologiske fødevarer, er en markant vækst i salget gennem flere år ikke blevet matchet af en tilsvarende tilgang af...

Vil du have det hele med?

Prøv fuld adgang GRATIS i fire uger

Allerede abonnent?
DEL
Forrige artikelNæsten hver ottende detailelev er i skolepraktik
Næste artikelØkokød-underskud: Sommer er lavsæson
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.