Arlas skal finde ny bestyrelsesformand

65-årige Åke Hantoft har meddelt Arla Foods ambas bestyrelse, at han har besluttet sig for at gå på pension i den nærmeste fremtid.

Foto: Arla

Formand for Arlas bestyrelse, 65-årige Åke Hantoft, har besluttet sig for at gå på pension i den nærmeste fremtid, skriver Arla i en pressemeddelelse.

Da ingen af familiens børn står til at overtage bedriften, har Åke Hantoft og hans hustru Ann-Karin valgt at sætte deres gård i Ösarp i Sverige til salg. Derfor træder Åke Hantoft  tilbage som formand og stopper som medlem af bestyrelsen senest på repræsentantskabsmødet i maj 2019 eller tidligere, hvis salget af bedriften fuldføres inden da.

Bestyrelsen indleder derfor en proces med henblik på at finde frem til Åke Hantofts efterfølger som formand for Arla Foods ambas bestyrelse.

DEL
Forrige artikelGrossistgigant fortsætter vækstkursen
Næste artikelLidl og Heidi Klum lancerer festkollektion
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.