Arla vil inspirere til gode madvaner med Arla Food Fest

I forbindelse med madfestival i både København og Aarhus i starten af september drager Arla ud for at give børnefamilier inspiration til ny mad

Arla afholder for sjette år Food Fest, og for første gang har mejerikoncernen smidt slæberne ind hos Aarhus Food Festival for at give familier inspiration til maden. Foto: Arla

Mælkedrikkerne kan få en på opleveren, når der næste måned afholdes Food Festival i både København og Aarhus.

Arla deltager med konceptet Arla Food Fest, som vil give børn og unge nye madoplevelser. Det er sjette gang, mejerikoncernen deltager i Copenhagen Cooking & Food Festival, og første gang det jyske publikum kan opleve Arla Food Fest, skriver Arla i en pressemeddelelse.

– I Arla vil vi gerne inspirere børn og unge til sunde og gode madvaner. Arla Food Fest er en helt oplagt anledning, hvor vi møder børn og unge i øjenhøjde og sammen oplever, hvordan sund og nærende mad også kan være fyldt med sjov, siger Anja Søholm, eventchef i Arla og ansvarlig for Arla Food Fest, i pressemeddelelsen.

Også på plakaten for Arla Food Fest er duoen Mika og Tobias, som har skabt et viralt musikhit med nummeret “Ikke mere mælk”.