Arla-medarbejdere skal lære om sund mad

Arla har sammen med Madkulturen udviklet et undervisningsforløb for 240 medarbejdere.

240 medarbejdere hos Arla skal dykke ned i mejeriprodukternes smag, konsistens, næringsindhold og egenskaber. Foto: Madkulturen

Medarbejdere på Arlas hovedkontor skal på et nyt kursus, der skal sikre, at de ved mere om sundhed end den gennemsnitlige dansker.

Resten af indholdet 
er kun for medlemmer.

Prøv 4 uger gratis

DEL
Forrige artikelTankstationer satser lokalt
Næste artikelSmøger går som hvidt brød i Bettinas kiosk
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.