Annoncørbetalt indhold

Pink Lady®-serien tiltrækker på ny købere i dit område

Fremragende resultater, der forstærker udviklingen af mærket

Pink Lady® står inde for flotte præstationer i sidste sæson med en samlet ekstra volumen på 22 % takket være en dobbelt afsætningsmetode i hhv. løs vægt og plastbakker i de vigtigste europæiske lande. Det har gjort det mulig at give mærket en større synlighed, det har fremmet rekrutteringen af nye forbrugere, og det er kommet til at støtte resultaterne inden for kategorien æbler. Salg i løs vægt opfylder et behov hos danske forbrugere, og det er grunden til, at Pink Lady® har sat sig som mål at kunne opfylde denne efterspørgsel i 2021.

For den kommende sæson bekræfter Pink Lady® sit stærke udviklingspotentiale med en samlet forventet høstvolumen på 190.000 tons æbler. Online resultater med mål for at rekruttere og opnå trofaste forbrugere.

Fornyende Trade Marketing aktiviteter

For at følge op på en forstærkning af kategorien udvikler Pink Lady® flere flagskibsfremstød som f.eks. ”Plant et træ”, hvor forbrugerne har mulighed for at sponsorere et Pink Lady®-træ i en plantage, de selv har udvalgt, de kan følge dets udvikling og deltage i høsten fra træet. Der er også fremstødet Pink Kokke, der giver mulighed for at opdage originale måder at lave mad med æblet Pink Lady®. Det var en stor succes sidste år, og den vil blive videreført i den kommende sæson.

Disse begivenheder, der bliver formidlet gennem Pink Lady®’s sociale medier i Europa samt den daglige aktivering på Facebook-siderne (flere end 140.000 følgere), Instagram, Twitter, Youtube og Pinterest, har givet en vækst på 18 % i indsatsen på de sociale medier og i mærkets klub for trofaste tilhængere.

En ny TV-bølge

En forstærket mediesynlighed for den kommende sæson med lanceringen af den helt nye TV-kampagne for Pink Lady®. Initiativet omfatter to bølger af helt nye spots i uge 48 og 49 for at skyde sæsonen i gang, og i uge 6 i forbindelse med St. Valentin, hvor det er planlagt at skabe mere end 7 millioner kontakter per bølge. Den vil blive forstærket gennem en ny pressekampagne, der har som formål at promovere indsatserne i charteret med Pink Lady®-arrangementer. Kampagnen vil berige mærkets præmiumværdier, og den vil blive styrket med en stærk digital synlighed, der er ensartet og vedvarende.

En handlingsplan i overensstemmelse med mærkets værdier, vil gøre det muligt at vinde point på markedet for en spontan genkendelse og støtte rekrutteringen af og troskaben hos Pink Lady®-forbrugerne!

Artiklen blev leveret af