ANDRE

Vores Ikast er en realitet Ikast Byliv har skiftet navn til Vores Ikast. Navnskiftet markerer det, som man kan kalde en revolution for det lokal handels- og byliv. Formanden for Vores Ikast, Viggo Mulvad, vil ikke lægge sig fl adt ned af konkurrencen fra nethandel og storcentre og vil i stedet satse på dynamik og voksende medlemstal. Vores Ikast skal ikke kun arbejde for Strøget, Møllegade og Ikast Vest, men skabe vækst i hele byen.
Medlemmer i Vores Ikast skal derfor ikke kun bestå af handlende, men også af folk fra erhvervs-, kultur-, sportsog foreningslivet i byen.
Ikast Avis
Spændende samarbejde mellem forening og boghandel Tina Knudsen, ejer af Svegård Bøger & Papir og Lotte Krogh, som er med i Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening er gået sammen om at skabe kulturelle oplevelser. Den 7. maj vil man således kunne opleve sognepræst og forfatter Poul Joachim Stender til et arrangement i Stenlille kulturhus. Han har senest skrevet bogen "Røde hunde gør ikke", hvilken det vil være muligt at købe den aften. Svegård Bøger & Papir sælger billetter til arrangementet.
Sorø Avis

Resten af indholdet 
er kun for medlemmer.

Prøv 4 uger gratis