Aldi opruster på CSR-fronten

Den tyske discountkæde ansætter en erfaren CSR-manager

Foto: Aldi

Vigtigheden af CSR og bæredygtighed stiger fortsat i detailhandlen, og det har fået Aldi til at ansætte en erfaren CSR-manager.

49-årige Katrine Milman har i mere end 15 år beskæftiget sig med CSR, og kommer med erfaringer fra blandt andet Coop og Bestseller.

– Vores koncept er, og har altid været, båret af tre grundlæggende ting; Kvalitet, Pris og Ansvarlighed. Derfor ser vi meget positivt på den udvikling, da vi altid har haft fokus på ansvarlighed og bæredygtighed siger administrerende direktør i Aldi Danmark Finn Tang.

Aldi Danmark kunne i 2017 fejre sit 40 års jubilæum, og dermed markere discountbranchens indtog på det danske marked. I Danmark er der 189 butikker med knap 2300 medarbejdere fordelt over hele landet.

DEL
Forrige artikelFra i dag er der pant på poser i Netto
Næste artikelMinister beder om hjælp til arbejdsmiljøet
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.