Aldi Nord mister topchefen

Aldis tyske ejer, Aldi Nord, er på jagt efter en ny øverste chef efter Marc Heußingers overraskende afgang

Aldi er i gang med en storstilet moderniseringsplan, der skal løfte niveauet i butikkerne. Arkivfoto: Ulrik Samsøe Figen

Discountgiganten Aldi Nord, som også ejer Aldi her i landet,har ifølge flere tyske medier måttet vinke farvel til adm. direktør Marc Heußinger, der i syv år har stået i spidsen for den internationale discountkæde.

Heußinger havde ellers sidste år forlænget sin kontrakt med fem år, men valgte altså i sidste uge at stoppe samarbejdet. Han bliver i første omgang afløst af sin stedfortræder, Torsten Hufnagel, til der er fundet en ny topchef.

Den overraskende afgang bliver kædet sammen med uenighed med medlemmer af ejerfamilien Albrecht om svag vækst og tempoet i en ambitiøs fornyelse af kædens butikker i ni europæiske lande, heriblandt Danmark.

DEL
Forrige artikelFakta lancerer plantebaseret bærepose
Næste artikelFortsat prisfald på fødevarer
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.