Aarhusianer bliver årets partner i Uno-X

Claus Kruse, der er distriktspartner i Uno-X med ansvar for 13 ubemandede stationer i Aarhus og det østjyske, blev fornyligt kåret til årets partner i lavpriskæden

Claus Kruse med det synlige bevis på prisen som årets Uno-X partner. Foto: Uno-X

Det er kun godt et år siden Uno-X delte kæden i to stationskoncepter – Uno-X og Bonus – og lagde forretningsmodelen om til franchisedrift.

Uno-X inddelte landet i 12 Uno-X distrikter og fire Bonus-områder, som hver er drevet af en partner, hvis indtjening blandt andet afhænger af, hvor godt det går på stationerne i det enkelte distrikt.

44-årige Claus Kruse er én af de 16 partnere, og ved årsmødet i kæden fornyligt blev han kåret som årets partner.

– Claus har leveret fantastiske resultater i hans distrikt. Men gode resultater kommer ikke af sig selv. Det kræver hårdt arbejde at levere gode oplevelser dag ud og dag ind. Kunder, som møder Claus på stationen, oplever altid en veloplagt distriktspartner, der med et smil på læben og en venlig bemærkning sørger for den rigtige pris og en indbydende station. Claus’ tilgang til kunderne er second to none og et eksempel til efterlevelse for os alle, siger adm. direktør i Uno-X Danmark A/S, Michael Norden.

Sammen med hæderen og de flotte ord følger en kontant anerkendelse på 75.000 kr.