Nu åbner Circle K i Danmark

Den første Statoil-station skifter nu til Circle K-farver

I løbet af 2016 skifter alle Cirkle K-stationerne i Danmark Statoil-farverne ud. Foto: Cirkle K

Når Circle K-stationen på Kettevej i Hvidovre indvies i morgen, den 4. maj, er ændringerne af Statoil-stationerne i Danmark for alvor skudt i gang.

Stationen på Kettevej bliver den første af de danske stationer, der skifter Statoil-farverne ud med Circle Ks rød-hvid-orange. Resten af stationerne i Danmark følger med i løbet af 2016.

– Det her er en historisk dag. Vi er stolte af vores 29-årige historie under Statoil-navnet i Europa, og nu tager vi et stort skridt fremad. Vores kunder vil stadig møde det samme venlige personale, vores beliggenheder forbliver de samme, og vi tilbyder de samme varer og services, som Statoil har været kendt for. Som en del af den globale Circle K-familie fortsætter vi med at udnytte mulighederne for at udvikle endnu bedre kundetilbud, siger koncernchef i Europa for Couche-Tard, der ejer det globale Circle K-netværk, Jacob Schram.

Danmark, Norge og Sverige er de første lande i Europa, der skifter til Circle K-facaden, og i alt skifter ca. 1.500 stationer i Skandinavien, Irland, Baltikum, Polen og Rusland.

På verdensplan får næsten 11.700 Circle K-stationer den nye opdaterede facade i løbet af de næste par år.

DEL
Forrige artikelFairtrade inviterer til kaffepause
Næste artikelSwipp øger konkurrencen til MobilePay
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.