7-eleven og Netto nomineret til mangfoldighedspris

Det er Rainbow Business Denmark, der uddeler 16 priser. Herunder en detailpris

Foto: 7-Eleven I København har 7-Eleven egen vogn i Pride-optoget sammen med radiostationen Nova. Foto: 7-Eleven

Rainbow Business Denmark hylder hvert år de personer, organisationer og virksomheder der er med til at skabe bedre livsvilkår for LGBT-personer (bøsser, lesbiske, biseksulle og transseksuelle) og eller er med til at skabe liv og indhold i Danmarks LGBT-miljø ved en stor prisfest.

I år skal der uddeles ikke færre end 16 priser – heri blandt en detailpris. Det sker i Cirkusbygningen den 25. april.

7-Eleven er nomineret til detailprisen for at sende penge tilbage til LGBT-miljøet gennem salget af regnbueprodukter i forbindelse med Copenhagen Pride og Aarhus Pride.

Netto er nomineret for at sende klare signaler om at være en mangfoldig forretning. Kæden viser rummelighed over for transkønnede, biseksuelle og homoseksuelle blandt sit personale.

Illum er nomineret for sin vinduesudsmykning med den klare besked: ”Love. Peace. No Racism. No sexism. No Violence. No homophobia.”

Læs mere om priserne her

DEL
Forrige artikelCoop lancerer investeringsforening
Næste artikelPlaner om kæmpe udvidelse af Fisketorvet
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.