7-Eleven kårer årets købmænd

De tre vindere, én fra en citibutik, én fra DSB/Kort&Godt-butikkerne og én fra Shell/7-Eleven, blev kåret på kædens årlige købmandsmøde

Vinderne: Fra venstre mod højre er det Flemming Andersen, Jan-Erik Lund og Valton Ilazi. Foto: 7-Eleven

Efter fem år som købmand i 7-Eleven er 36-årige Valton Ilazi blevet kåret som årets bedste 7-Eleven-købmand i gruppen af city-butikker. Det skete på det årlige købmandsmøde for alle landets 7-Eleven-købmænd.

Valton Ilazi driver tre af landets mest besøgte og travle butikker på adresserne Ved Vesterport, Banegårdspladsen ved Hovedbanegården og Borups Alle på Frederiksberg.

– Valton er meget passioneret, dygtig og hårdtarbejdende. Han stiller høje krav til sig selv og sine medarbejdere og vil være den bedste til alt, hvad han foretager sig. Han er dygtig til at uddanne, motivere og følge op på sine medarbejdere, og sammen med sit team formår han at skabe fremragende resultater. Både i forhold til høje butiksstandarder med flotte butikker og fremragende kundeservice, siger Jesper Østergaard, adm. direktør i Reitan Convenience Denmark, selskabet bag 7-Eleven i Danmark.

Blandt Shell/7-Eleven-butikkerne faldt valget på Jan-Erik Lund, der har været købmand i Shell 7-Eleven i ni år.

Jan-Erik Lund blev også hædret med samme titel i 2014. Dengang drev han to Shell 7-Eleven butikker i henholdsvis Rødekro og Sønderborg. I dag driver han yderligere tre butikker – to i Kolding og en i Esbjerg.

– Samtidig med at han har øget antallet af butikker, har han evnet at hæve omsætningen og bibeholde de høje butiksstandarder og den gode service. Det er meget imponerende, siger Jesper Østergaard.

Danmarks bedste DSB 7-Eleven købmand driver butik i Aalborg og Frederikshavn og hed-der Flemming Andersen. Han har været 7-Eleven-købmand i fem år og nomineret for tredje gang.

– Flemming er altid klar på nye udfordringer og forsøger selv at hæve barren og gå forrest. Han er en meget respekteret købmand og er altid klar til at hjælpe og sparre med kolleger. Han har præsteret på et højt niveau over mange år og er nu for tredje år i træk blandt de nominerede – det vidner om vindermentalitet og vinderkultur i hans team. Det er fuldt fortjent, at Flemming nu kan løfte pokalen, siger Jesper Østergaard.

DEL
Forrige artikelSteen & Strøm vinder på gastronomi
Næste artikelToms’ mærkevarer er guld værd
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.