7-Eleven åbner sin anden “hospitalsbutik”

Kæden åbner 1. september butik på Hvidovre Hospital.

Jepser Østergaard; adm. dir. i Reitan Convenience, der driver 7-Eleven i Danmark. Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand

7-Eleven placerer sig typisk, hvor der kommer mange mennesker forbi, og adm. dir. i Reitan Convenience, der driver 7-Eleven i Danmark, Jesper Østergaard, har ikke lagt skjul på, at han gerne ser flere af kædens butikker på landets sygehus.

Til september åbner kæden en butik på Hvidovre Hospital.

Butikken vil få det samme velkendte vareudvalg som kædens butikker udenfor hospitalet – næsten. For med erfaringer fra Rigshospitalet, hvor 7-Eleven har drevet butik siden 2012, vil der være visse tilpasninger af sortimentet:

– Af indlysende årsager vil butikken på Hvidovre Hospital ikke have alkohol og tobak på hylderne. Vi vil derimod prioritere et sundt udvalg af mad, bageri og drikkevarer – bl.a. kvalitetssandwich, salater og juice fra kendte mærker som Cofoco og Palæo er produkter, som passer godt til vores kommende samarbejde. Der vil også være flere såkaldte non-food varer, som gaveartikler, personlig hygiejne som f.eks. tandbørster, hovedtelefoner og legetøj på hylderne end i vores øvrige butikker. Vi skal kunne tilbyde kunderne det, de måtte have brug for, mens de er på hospitalet, siger salgschef i 7-Eleven, Daniel Ødegaard om den nye butik.