Frivillige fordeler overskudsmad: Det er som juleaften hver gang vi kommer

Gennem hele året henter frivillige fra FødevareBanken overskudsmad fra grossister og producenter

Claus Larsen og Alexander Romanoff afleverer fødevarer til Poul Erik Jørgensen på FødevareBankens lager. Foto: John Ehbrecht

Socialt udsatte får i stadig større omfang glæde af overskudsmad fra grossister og fødevareproducenter. Hver uge kører de to frivillige hos FødevareBanken, Helle Madsen og Poul Erik Jørgensen, til grossister og producenter og videre med...

DEL
Forrige artikelMægler kæmper med at få Kiwi-butikker udlejet
Næste artikelNytårsforsættet: Tag del i opsvinget
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.