Frivillige fordeler overskudsmad: Det er som juleaften hver gang vi kommer

Gennem hele året henter frivillige fra FødevareBanken overskudsmad fra grossister og producenter

Claus Larsen og Alexander Romanoff afleverer fødevarer til Poul Erik Jørgensen på FødevareBankens lager. Foto: John Ehbrecht
Royal Unibrew 18.01.2018-24.01.2018

Socialt udsatte får i stadig større omfang glæde af overskudsmad fra grossister og fødevareproducenter. Hver uge kører de to frivillige hos FødevareBanken, Helle Madsen og Poul Erik Jørgensen, til grossister og producenter og videre med overskudsmad til organisationer for socialt udsatte i Københavnsområdet.

Organisationerne for socialt udsatte er glade for den mad, de får fra grossister og producenter. For Helle og Poul Erik er det mindst lige så stort en glæde at kunne være med til at sikre, at overskudsmaden bliver distribueret.

Resten af artiklen
er kun for vores abonnenter.

Bliv abonnent

DEL
Forrige artikelMægler kæmper med at få Kiwi-butikker udlejet
Næste artikelNytårsforsættet: Tag del i opsvinget
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.