1.500 personer fra fødevarebranchen mødes på Food Festival

Nordens største fødevarefestival i Aarhus giver mindre producenter mulighed for at møde indkøbere fra ind- og udland

Arkivfoto: Ulrik Samsøe Figen

Food Festival på Tangkrogen i Aarhus er mødested for hele den danske fødevarebranche, hvor op mod 1.500 personer har meldt deres ankomst.

Morten A. Jørgensen, der er adm. direktør for den danske whiskey-producent Fary Lochan, har allerede en lang række møder i bogen, og han ser frem til at mødes med en række indkøbere fra ind- og udland.

– Det giver os en unik mulighed for at møde en masse forretningsforbindelser, som kan være med til at skabe øget vækst i vores virksomhed. Derfor er vi med på Food Festival, siger Morten A. Jørgensen.

Food Festival åbner dørene for branchen ekstraordinært tidligt fredag den 7. september.

Det betyder, at indkøbere og fødevareproducenter får et frirum, hvor de kan starte en dialog, der kan blive givende for begge parter. Desuden kan man deltage i de mere end 30 forskellige planlagte branchemøder.

– De seneste år har vist os, at de uformelle rammer gør, at man kan gå efter lige præcis de behov, man selv har. Branchen er der, så det er kun op til vores branchegæster at udnytte hele platformen. Der er i hvert fald rig mulighed for at komme hjem med masser af flueben på opgaveblokken, siger direktør for Food Aarhus, Anna Lund.