Vi videregiver ikke dine oplysninger, der bruges til abonnementsstyring og til at tilbyde, at du kan fortsætte som abonnent efter prøveperioden. Det er frivilligt, men ellers ophører din adgang til både nyhedsbrev og e-avis efter de fire uger

 
torsdag den 26. marts 2015

Købmænd sender penge til Hjerteforeningen

Efter en landsdækkende indsamling i december sender Dagrofas købmænd 308.000 kr. til Hjerteforeningens arbejde med forebyggelse, forskning og patientstøtte. Overrækkelsen sker, når årets Hjertegal...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

Coop fortsætter kampen for sunde madvaner efter forbedret resultat

Coop kom ud af 2014 med et overskud på 523 millioner kroner. Det har givet ny energi til virksomheden. Topchef Peter Høgsted arbe...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

150 mister jobbet i Dansk Supermarked

Dansk Supermarked meddelte onsdag, at 150 medarbejdere skal afskediges. Årsagerne til fyringerne er, at væksten i markedet er fla...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

Coop bremser etablering af nye butikker

Coop vil hellere opgradere eksisterende butikker end åbne nye. Dagligvarekoncerne tager således konsekvensen af, at der er en ove...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

Supermarkeder skal dyste om mad på farten

Coop og Dansk Supermarked går ind på markedet for lette madløsninger. Det sker som et led i et forsøg på at vinde kunder fra kios...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

Kvickly i Aars arbejder for at få flere køer på græs

Kvickly i Aars vil gerne sælge mere økologi. Butikken har derfor meldt sig som testbutik for at se, om man kan få folk til at køb...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

Mårslet Madmarked med lokalt islæt

Mårslet Madmarked er åbnet lige overfor SuperBrugsen i Mårslet. Butikken sælger lokalt producerede specialiteter. Bag madmarkedet...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

Anerkendelse til købmand fra SuperBrugsen Fensmark

Årets Lederpris fra Lederne Storstrømmen blev i år givet til Hans Larsen fra SuperBrugsen i Fensmark. Prisen gives for Hans Larse...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

Shell bliver i byen

7-eleven forsætter uden ændringer på Diagonalvejen i Vejle. Det samme gør tankanlægget. Shell har solgt sine danske tankanlæg, me...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

Tys-tys-plan skal øge tobaksafgift

Regeringen har et hul i statskassen, som den er nødt til at få dækket. Hullet skyldes det manglende provenu fra reklameafgiften, som efter alt at dømme bliver sendt i glemmebogen. I stedet har reg...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

Konkurrent: Post Danmark dominerer

I dagligvarehandelen er det ikke ualmindeligt, at forskellige kæder pynter lidt på deres markedsandele - ikke mindst for at fremstå som mere attraktive over for leverandørerne. På det noget specie...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

Forbrugere gør op med "gode" og "dårlige" fødevarer

Undersøgelsen kom nemlig frem til, at danskernes kost er blevet federe og at de fl este spiser for meget mættet fedt. Jeg skal som forbrugerøkonom ikke gøre mig klog på videnskaben bag mættet fedt...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

Taber er et stærkt ord

Hvem bliver taber på det danske dagligvaremarked over de kommende år? Ifølge to detail-forskere fra Copenhagen Business School, CBS, så bliver det (potentielt) Dansk Supermarked. Jeg har godt nok ...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

Lidl frygter monopol på skræddersyet reklame

Discountkæden Lidl hører til blandt de relativt få kæder i dagligvarehandelen, som bruger Post Danmark til at omdele de ugentlige tilbudsaviser. Sideløbende har Lidl siden sommer sidste år været t...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

Indtægterne svigter i Coop Bank

Det yngste medlem af Coopfamilien, Coop Bank, har også i sit andet leveår været et dyrt bekendtskab for ejerforeningen Coop Amba - det tidligere FDB. Flertallet af de omkring 40.000 kunder i banke...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

Statoil venter på krav om frasalg

Statoil er med overtagelsen af Shells danske tankstationer på vej til at blive en meget stor aktør på det danske marked. Shell og Statoil var før overtagelsen henholdsvis største og næststørste ol...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

Ny kanal sælger restpartier hurtigt

Den nye danske handelsportal Spotmarket.dk har hurtigt fået etableret sig på markedet som en nem vej for leverandører til at få afsat restpartier. En af portalens kunder, House of Denmark, har sål...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

Spiritusbranchen ønsker lavere afgier

Vin- og Spiritusbranchen i Danmark opfordrer Folketinget til at sænke afgiften på spiritus for at mindske den omfattende grænsehandel med kendte spiritusmærker til billige priser. Vin og Spiritus ...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

Salget stiger i supermarkeder og varehuse

Det er for tidligt at sige, hvor meget betydning, man kan lægge i det - men i to måneder i træk har der været fremgang i omsætningen i både supermarkeder og den kategori, der overvejende omfatter ...  Læs mere

torsdag den 26. marts 2015

Blå blok vil sænke afgifter

Partierne i blå blok i Folketinget har alle et ønske om at sænke de danske punktafgifter på nydelsesmidler for at sænke grænsehandlen. På en konference om grænsehandel og afgifter forleden, arrang...  Læs mere

Se flere nyheder