Commercial Manager / Director søges til virksomhed i vækst

Du brænder for dansk detailhandel og forstår af tale detailkædernes sprog…

Du har en veludviklet kommerciel forståelse, som du evner at anvende i dit arbejde med at udvikle nye produkter/koncepter, som giver kunderne de vindende løsninger i markedet.

Foodjob Nordic søger en detail- og kategoristærk profil til North Retail. Du tilbydes et alsidigt ansvar for dit eget kategoriområde – både i forhold til producerende samarbejdspartnere i Europa og i forhold til kunder på det danske og skandinaviske detailmarked.

På baggrund af et solidt markedskendskab udvikler North Retail koncepter og produkter inden for fødevarer og drikkevarer, som leveres til dagligvarehandlen. Virksomheden er i en spændende udvikling og oplever god succes med at levere kundeløsninger, som skaber værdi. Omgangstonen er uformel, der er højt til loftet og frihed under ansvar. Tilgangen til arbejdet er præget af gå-på-mod samt konstant stræben efter at skabe maksimal værdi for kunderne.

Stillingen
På baggrund af din stærke kategoriforståelse og indsigt i detail vil du skulle identificere, udvikle og præsentere gode produkt- og kategoriløsninger for kunderne. Dette omfatter følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

  • Kundedialog
    • Du vil have ansvaret for dialogen med aktørerne i dansk detail samt enkelte kunder i de andre skandinaviske lande inden for dine områder.
    • Du vil komme til at kende sortimenterne grundigt, og du vil bruge denne viden og din forståelse for kundens sortimentsprincipper i kundedialogen.
       
  • Producentdialog
    • Du vil have ansvaret for de producenter, som leverer inden for dine kategorier.
    • Løbende vil du skulle opstarte nye producenter, og du sikrer, at der samarbejdes med de absolut dygtigste samarbejdspartnere.
       
  • Produktudvikling
    • På baggrund af en god værdiskabende dialog med kunder og producenter og en stærk markedsanalyse sikrer du, at de rigtige produkter bringes til markedet.

Du vil skulle forvente ca. 25 rejsedage årligt – primært i Europa. Rejseaktiviteten vil være i forbindelse med producentbesøg og messer og for løbende at søge inspiration fra sammenlignelige markeder. Stillingen er baseret på North Retails kontor på Egå Marina ved Århus. Rammerne er fleksible, og der er mulighed for hjemmearbejde i et vist omfang.

Din profil
Ideelt har du erfaring fra en rolle som Category Manager/Buyer fra en af de danske detailkæder eller som salgschef/KAM hos en leverandør til dansk detailhandel. Alternativt har du kendskab til dansk detail fra en lignende rolle kombineret med en relevant kommerciel uddannelse.

Det vigtigste er, at du har en god forståelse for de grundprincipper, som ligger til grund for category management i dagligvarehandlen, og at du forstår at bringe denne forståelse med ind i en værdiskabende dialog med kunderne.

Du er analytisk, og du er fortrolig med MS Office, herunder Excel. Du er stærk i kommunikation, og du begår dig ubesværet i både den mundtlige og den skriftlige formidling på både dansk og engelsk.

Som person er du entreprenant og drevet af at skabe værdi for kunderne. Du får ting til at ske og motiveres af, at det er dit eget initiativ og din nysgerrighed, som ligger til grund for morgendagens succeser. Du besidder både et godt overblik og en stærk eksekveringsevne, og du er god til at samarbejde.

Yderligere information og ansøgning
Imødekommer du ikke alle de ovenfor beskrevne kvalifikationer og kompetencer til fulde, kan du stadigvæk være den rigtige kandidat til stillingen.

Senior Advisor & Partner Martin Guldsø Alsted, Foodjob Nordic, tel. +45 2917 1009, email: mga@foodjobnordic.com kan kontaktes for yderligere information om stillingen.

Ansøgninger vurderes løbende, og stillingen vil blive besat, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Stillingen kan søges via www.foodjobnordic.com.

Commercial Manager / Director søges til virksomhed i vækst

Tiltrædelse:
06 maj 2024

Virksomhed:
North Retail

Arbejdssted:

Egå Havvej 25E
8250 Egå

Oprettet:
16 Juni 2023

ANSØG STILLING